Se våra tidigare livesändningar!

Sändning 29 september med färsk data från undersökningen Kontor och arbetssätt efter pandemin

Sändning 22 september om olika sätt att arbeta

Agilt koncept post-corona

Agila koncept post-corona

Hur har organisationer löst sömlösa leveranser när man saknat den fysiska kontorsmiljön? Hur har man hanterat distansen? Vilka effekter har den fått? Och hur har den påverkat kvalitén av slutprodukten?

I ett försök att närma oss det agila konceptet post-corona behöver vi förstå hur agila teams har arbetat och hur de har utvecklats.

Under detta event kommer Jenny Lidén tillsammans med Aram Seddigh föra ett samtal med Dig som arbetat agilt, lett agila teams, är produktägare, skapat förutsättningar för agila teams att kunna verka i eller/och är ansvarig att post-corona skapa goda förutsättningar för agila leveranser.

Syftet med mötet är att inleda arbetet med att formulera agila koncept post-corona.

Ta tillfället i akt att utbyta erfarenheter och vara del i lösningen

Vi ser framemot er anmälan och deltagande! Anmälan sker via LinkedIn

Arbetsplatsstrategi certifiering

Certifiera dig till arbetsplatsstrateg

Utbildningen ger dig kunskap och färdighet att kartlägga, analysera och förstå behov samt ta fram organisationsanpassade arbetsplatsstrategier som hjälper verksamheten att nå förändringens effektmål.

Skapa funktionella arbetsplatser

I en serie av live-föreläsningar går Aram Seddigh igenom forskning och aktuella rön om kontor och arbetssätt, samt metoder, modeller och verktyg för att ta fram adekvata arbetsplatsstrategier.

Aram är doktor i arbets- och organisationspsykologi med fokus på kontor och arbetssätt. Han är även legitimerad psykolog och ekonom. Sedan 2015 arbetar han som arbetsplatsstrateg och har stöttat dussintals organisationer att skapa hälsosamma och produktiva arbetsmiljöer

 

Sändningarna sker alla onsdagar i september kl 08:30