Aram Seddigh är arbetsplatsstrateg och förändringsledare på WeOffice.

Några organisationer som Aram har tagit fram arbetsplatsstrategier för och stöttat är ABB Hitachi, Svekon, Basefarm, Sida, Havs- och vattenmyndigheten, Sentor, Westander, Skärholmens stadsdelsförvaltning, Danone, Fortifikationsverket och Folktandvården Skåne

Aram Seddigh har en gedigen kunskap om människor i förändring samt om arbetsplatsens fysiska utformning och arbetssätt. Aram har som expert, förändringsledare, projektledare och rådgivare till projekt- och styrgrupper mångårig erfarenhet av att stötta organisationer i framtagning av kontorskoncept och leda förändringar från idé till verklighet.

Aram Seddigh bevakar forskare och vetenskapliga tidskrifter och tar till sig nya relaterade forskningsrön så snart de har blivit publicerade. Utifrån rönen anpassar han sina rekommendationer till sina kunder.

Aram har mycket god kompetens och erfarenhet av liknande uppdrag i offentlig såväl som privat sektor

Som doktor i arbets- och organisationspsykologi med fokus på kontor och arbetssätt är han en av tankeledarna och inspiratörerna inom området. Han är även leg. psykolog och ekonom.

Han är en frekvent anlitad föreläsare, seminarieledare, rådgivare, förändringsledare och projektledare. Arams kunskap och erfarenhet är eftertraktad och han intervjuas ofta av diverse tidskrifter och har figurerat i radio- (svenska och internationella) och TV-kanaler.

Aram har även en egen hemsida med adress www.aramseddigh.com

Kontakta Aram via aram@weoffice.se eller på tel 073-9793663